spacer
 

ACTA samenwerking met sectorale fondsen en aanverwante organisaties

Als netwerkorganisatie verbindt Co-valent verschillende partners rond één gemeenschappelijke missie: “Developing talents creates chemistry!”.
Wij ondersteunen en stimuleren competentieontwikkeling en tewerkstelling van (toekomstige) werknemers en risicogroepen in de sector chemie, kunststoffen, life sciences. Naast de eigen dienstverlening aan de sector ondersteunt Co-valent ook paritair gestructureerde sectororganisaties als ACTA.

Bekijk onze dienstverlening op www.co-valent.be.

 

 

Val je als werkgever onder het PSC 149.01?
Neem dan zeker contact op met Volta!

Volta betaalt immers een premie tot € 15,50 per uur wanneer je je arbeider een erkende opleiding laat volgen en je beantwoordt aan de voorwaarden. Een aanvraag indienen gebeurt via MyVolta op onderstaande website.

Meer info? www.volta-org.be of 02 476 16 76 of contacteer je regionaal adviseur!

Wendy De Bruyn
Adviseur Antwerpen

T 02 477 18 82 / M 0495 67 94 04
info@volta-org.be / www.volta-org.be

 

 


Alimento
groepeert de sectorale diensten die onder beheer van de sociale partners worden aangeboden aan de werknemers en de werkgevers van de voedingsindustrie (PC 118 en PC 220).

Concreet gaat het om de diensten van:

  • IPV vzw: opleiding, personeels- en organisatieadvies;
  • Synersec vzw, administratief en financieel beheer van:
    • de Waarborg- en Sociale Fondsen voor arbeiders, arbeiders bakkerijen en bedienden: bijvoorbeeld aanvullende uitkeringen bij SWT (stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag) en langdurige ziekte, of uitwerking van de sectorale functieclassificaties;
    • de Fondsen Tweede Pijler voor arbeiders en bedienden: het aanvullend sectoraal pensioen.

Alle diensten en de betrokken contactgegevens hebben we verzameld op www.alimento.be/nl

 

Gebruik het logo ‘Erkende bouwopleiding’ van het fvb

… in uw communicatie naar bouwbedrijven:
ACTA vzw is erkend als opleidingscentrum door fvb-ffc Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector. Bedrijven en arbeiders van de sector (PC 124) krijgen financiële voordelen wanneer ze opleidingen volgen. Contacteer uw regionaal fvb-kantoor voor meer info

 

De opleidingen uit het open aanbod zijn volledig gratis voor werknemers uit PC 136.
Al de opleidingen kunnen, vanaf 4 deelnemers en bij een maximale opleidingskost van 1200 euro per dag, ook in company gegeven worden, dan betaalt PaperPackSkills 50% van de opleidingskost terug, voor het aandeel van de deelnemers uit PC 136.
Contactgegevens:
Femke Cornelissen of Marjolijn Houben via mail of via telefoon (02 340 66 37).
fetra.be/fbz/index.html

ACTA vzw - opleidingscentrum voor techniek en automatisering - Ruiterijschool 9 - B-2930 Brasschaat - Belgiƫ - T +32(0)3 620 23 00 - acta.info@acta-vzw.be